Köpvillkor

På Havsdelikatessen.se kan du göra beställningar av mat och råvaror från havet, samt drycker från våran butik i Kungälv under specifika öppettider för avhämtning.

Vid ett köp samt registrering på havsdelikatessen.se godkänner du att vi lagar dina personuppgifter i syfte att tillhanda den service som du förväntar dig av oss. Vi lagar all information som anges vid en beställning för att vidhålla en trygg tjänst.
GDPR gäller i hela EU och all form av behandling av information som kan knytas till en person är till för att skydda rätten till ett privatliv. GDPR förstärker integritetsskyddet för dig som kund och ett företag kan inte äga en uppgift, utan bara låna den. Du har rätt att veta vilken information som är sparad och har rätt att ta bort den informationen.
Vid en beställning på havsdelikatessen.se så finns dina uppgifter i ett slutet system och lämnas inte ut till tredje part.
Det finns även en dataskyddsombud som du kan kontakta, se uppgifter längre ner.

Beställning
När du gör din beställning måste all kontaktinformation vara korrekt och tillhöra den person som gör beställningen. Vi ansvarar inte för utebliven order för att det inte finns tillräcklig eller felaktig information.

Produkter
På Havdelikatessen.se uppdaterar vi ständigt uppgifterna om produkterna och allergener. Så var uppmärksam på att produkternas innehåll kan ändras. Vi reserverar oss för felskrivningar och att produkter kan vara slut i lager.

Betalning
Alla beställningar på havsdelikatessen.se är bindande. Alla priser är inklusive moms och momsen på livsmedel är 12% och eventuella övriga produkter 25%. Betalning sker via betalkort

Ångerrätt
Vid beställning av livsmedel gäller ingen ångerrätt, då kvaliteten försämras snabbt.

Villkorsändringar
Havsdelikatessen.se kan ändra dessa villkor utan att få ditt godkännade. Information om ändringar görs på hemsidan en vecka innan tillämpning. Vid fortsatt nyttjande av våra tjänster godkänner du villkors ändringarna.

Kontakt
Havsdelikatessen – Kungälvs Havsdelikatesser AB 559172-0809
kontakt via info@havsdelikatessen.se

Endast upphämtning på Kungälvs Havsdelikatesser, Älvebacken 7 i Kungälv